tisdag 10 juli 2012

Hus och hallon

Den vackra lyktan Rasberry från Orrefors fick vi av mäklaren efter att alla (säkert hundra!) papper blivit påskrivna och nycklarna emottagna. Passande att få ett hallon då försäljningen gjordes av Hallonqvist :) 

Jag, min syster och mamma var i huset en sväng och tittade idag. Det är ju en så konstig känsla att det är mitt hus, jag har ju nycklarna till det och allt.. har nog inte riktigt tagit in det ännu. Vi kikade närmre på detaljerna, diskuterade vad som behövdes göras (oh my vad har vi gett oss in på?!) och hur det kan komma att bli. Efter besöket var jag så utpumpad av intryck och tankar att jag fick ta en tupplur..

Men nu är det nya tag, jag har packat en liten skurhink med städattiraljer, doftljus och alla lampor jag kunde hitta och dessa ska med när vi tar oss dit ikväll på ett återbesök.
Då hänger även kameran med :)

1 kommentar:

  1. Grattis!!! Vad spännande! Är det mycket som måste fixas innan eller kommer ni flytta in direkt? Förstår den overkliga känslan att gå runt i sitt nya ställe - är det här verkligen mitt? Ska jag bo här nu? :-)

    SvaraRadera