tisdag 11 december 2012

Frusenheten

Jag har inte vant mig vid temperaturen i huset. inte alls. Det är ju förbaskat kallt! Jag har koftor (eller en kofta..), raggsockar, plädar (eller nja.. kanske bara en pläd..) och te och jag huttrar ändå och fryser om fingertopparna. Jag surfar runt och letar efter billiga mattor som jag kan täcka alla golv med och funderar på om jag inte måste torktumla något bara för att värmen som tumlaren alstras kan vädras ut i resten av huset.

Det dumma är att jag inte äger en termometer (förutom den man har i ugnen, men här är inte minst 55 grader varmt, jag lovar..) och alltså inte vet om det är kallt på riktigt eller om jag bara är lite gnällig..

En termometer får jag nog ta och inhandla imorgon så mysteriet kan lösas.

1 kommentar:

  1. Gamla hus för onekligen med sig kalla golv och lite otätt både här och där. Vi har haft samma "problem" här, men jag kan bara konstatera att man vänjer sig. Nu, när vi håller på och byter fönstren märker vi redan skillnaden. Inget vinddrag direkt från fönstren. ;) Så nu ska det väl bli betydligt varmare här hemma. Men en termometer kan ju vara bra att ha. Oftast är det varmare än man tror, har jag upplevt det som.

    SvaraRadera