tisdag 4 september 2012

Testing testing: Apoliva Styling powder och Shine spray


Jo men varför inte köra igång det där med apoteket nu då. Jag har provat Apolivas hårspray och gemensamt för båda att de är oparfymerade, så det känns inte som att man behöver hålla andan så värst när man sprayar dem, inga stickande känslor längs med strupen alltså och det är ju alltid toppen.

Shine spray är vad det låter som. Det ger lite lite stadga men inte sådär så det blir jobbigt (stelt och klibbigt är jobbigt..). Efter att ha testat den så kan jag konstatera att den fungerar som den ska och håret blir glansigt som den utlovar, men att jag nog föredrar mitt hår lite matt. Men man vet aldrig, blir jag sugen på lite hårglans någon dag så vet jag var jag kan hitta den nu i alla fall. 

Styling powder var något som passade mig rätt bra. Jag pillar jättemycket i mitt hår, det är bara en sån där grej som jag gör utan att tänka på det. Det leder till att håret ganska snabbt blir fett i rötterna. Styling powder mattar ned och trollar bort det fettiga utan att man behöver tvätta hela håret (vilket jag helst inte vill göra allt för ofta på grund av slitage och uttorkning). Det blir lite sådär strävt och formbart så man kan fingra lite (mer) i det och styla till det efter att man sprayat på, för att få lite volym till exempel. 

Så sparar jag det bästa till sist. 
De kostar bara 69 kr flaskan..
Rätt överkomligt tycker jag.
 
De finns att köpa i Apotekets butiker och deras webshop.

2 kommentarer:

  1. Tackar för tipset, Styling powder är alltid högintressant! Klem

    SvaraRadera